luni, 21 iulie 2014

Tabelul lui DD-leev

Articolul de mai jos a fost primit prin poştă electronică în data de 18 octombrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.


Tabelul lui DD-leev
(din ciclul: „Senzaţionaliu!”)

    Faceţi cunoştinţă cu noul tabel al elementelor poporului:
– Dan Diaconescu (DD), fost cetăţean din Caracal, ajuns preşedinte de partid şi „mare patron” a două posturi de televiziune din Bucureşti, unul mai „celebru” decît celălalt (OTV şi DDTV), mai ales din cauza amenzilor încasate de la CNA de-a lungul vremii; pentru cei care nu ştiau deja, Caracal e orăşelul acela mic de provincie din sudul Olteniei unde se spune că s-a răsturnat căruţa cu ppp.... pepeni (sau lubeniţe);
– Constantin Roibu, fost director al Oltchim Rîmnicu-Vîlcea;
– multe şpăgi + una bucată licitaţie trucată;
– cîteva maşini străine de lux (Merţane, Rolls-Royce-uri, Bentley-uri etc) pe care DD se laudă că le deţine.
    Pentru asezonare, au fost introduse şi multe vedete de carton presat care s-au perindat de-a lungul timpului (sau care se mai perindă încă) prin garsoniera OTV-ului, numită „post de televiziune cu pretenţii”: Monica Tatoiu, Florin Condurăţeanu, Irinel Columbeanu, Adriana Bahmuţeanu, Nicu Paleru, Magda Ciumac, Traian Băsescu, Florin Salam, Nuţu Cămătaru, Sorin Oprescu (supranumit „ciocoiul de la primărie” sau „ciocoiul capitalei”), Urania, Elodia şi-alte bazaconii de genul acesta.

Pentru a urmări în tihnă toate detaliile din acest tabel vă sugerez să daţi click AICI.

    Iată cu ce-şi pierd timpul mulţi dintre români, nedormind nopţile şi holbîndu-se cu ochii-n tembelizor, curioşi să vadă ce aşi mai scoate din mînecă profetul de Caracal. Vorba versurilor celor de la „Fără Zahăr”:

    Cheamă-ţi toate rudele
    Să se uite la OTV,
    C-o să joace pe manea
    Ăia de la CNA !



PS: Iar la final, drept indicaţie preţioasă (mai ceva decît alea de pe vremea lu' nea Nicu şi-a coanei Leana), pentru distracţia domniilor-voastre, puteţi confrunta această poză cu adevăratul tabel al lui Mendeleev.
    Spor la citit şi la confruntat cu originalul!


PPS: sursa foto în original = revista Kamikaze (madame Blogary), cu mici modificări efectuate de mine ulterior în ideea cenzurării (sau diminuării) unora dintre micile vulgarităţi nenecesare existente acolo.

Articolul de mai sus a fost primit prin poştă electronică în data de 18 octombrie 2012 de la un coleg care, la rugămintea mea, şi-a dat acordul să-l public pe acest blog. Dacă doriţi să copiaţi acest material şi să-l urcaţi în altă parte pe Internet sau să-l trimiteţi pur şi simplu pe mail, politeţea vă obligă să specificaţi sursa de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenţie: Comentariile care conţin violenţă de limbaj vor fi şterse!